LED is in staat om alle mogelijke doelen te realiseren.

Als we onze elektriciteitsrekening willen verlagen en tegelijkertijd het milieu willen helpen, dan moet de keuze voor LED-lampen onze prioriteit zijn.

Wat dwingt mensen om inefficiënte en kortstondige lichtbronnen te kopen?

• De warme toon van het uitgestraalde licht;

• De lage beginprijs;

• De rijke keuze aan decoratieve glazen flessen;

Neem contact met ons op voor gunstiger beschikbare verlichtingsopties; Fluorescentielampen of lagedrukontladingslampen zijn cilindrische buizen met elektroden waarin kwikdamp wordt geïnjecteerd. Ze bieden zacht en gelijkmatig licht, maar de verdeling in de ruimte is moeilijk te regelen vanwege het grote oppervlak van straling. Hun belangrijkste voordeel is duurzaamheid - een houdbaarheid van maximaal 20.000 uur. Dankzij de kosteneffectiviteit en duurzaamheid zijn luminescentielampen veel gebruikte lichtbronnen in kantoren en bedrijven. In landen met een mild klimaat worden ze ook gebruikt voor straatverlichting.

Lichtbronnen verschillen aanzienlijk van elkaar en hun houdbaarheidsdatum als LED's zijn de onbetwiste leider voor een lange levensduur.

Houdbaarheid is een belangrijke operationele parameter die we in tweeën kunnen delen:

• Volledige houdbaarheid - totdat de lamp opbrandt;

• Bruikbare levensduur - totdat de lichtstroom onder een bepaalde limiet valt;

Bouw en onderhoud van verlichtingssysteem

Vervanging van lampen op moeilijk bereikbare plaatsen kan een nachtmerrie worden voor het onderhoud van een verlichtingssysteem. Bij het ontwerpen van een verlichtingssysteem mogen we de werking ervan en de noodzaak om de lampen te vervangen niet vergeten.